Hva mener tidligere kursdeltakere?

Evaluering fra bedrifter etter et dagskurs på Sandviken Gård:

Cecilie Aronsen Opdan – Ou sjef Vestre Viken

« Sandvigen innfridde alle våre forventninger til en flott dagssamling. Stedet har svært  flotte omgivelser, en meget profesjonell vertinne og  serverte nydelig mat. Et sted der man får skuldrene litt nedpå, kan reflektere i ro og fred uten de daglige forstyrrelsene.

Vi likte godt kombinasjonen med jobbing med interne faglige temaer, mindfullnessøvelser og turmuligheter. Anbefales på det sterkeste! Vi kommer definitivt tilbake. Cecilie Aronsen Opdan- Organisasjonsutviklingssjef Vestre Viken helseforetak»

Hanne M.H. Juritzen Kvalitetssjef Vestre Viken

Tusen takk til Mona Steenberg Gran som sto for en flott dag på Sandviken! Kvalitetsavdelingen og OU avdelingen i Vestre Viken hadde felles samling med faglig og mentalt påfyll. Den faglige delen ble krydret med mentale pusterom i form av pusteøvelser ved oppstart og en vandring til fots med mentalt fokus og indre bevissthet rundt sansene. Et nydelig sted som danner en fin ramme for en litt annerledes samling! Anbefales på det varmeste!

Elisabeth LOHK
Regional Center Manager Gulskogen senter AS

Takk for en fin dag i går.  Jentene melder tilbake at de hadde en veldig fin dag, det er fint å bli sett og lyttet til og ikke minst sette ord på ting.  Jeg tror også det er viktig at vi forstår hverandre og at alle har utfordringer.   Tror alle går i seg selv og det er jo viktig å ta egne valg, sammen blir vi sterkere.

Som leder var også dette verdifullt, har jeg jo gitt mye av meg selv, og jeg vet at det også er utfordrende, men jeg tror de respekterer og setter pris på det.  Min utfordring er jo å balansere alles utfordringer og personligheter i hverdagen.  Men, jeg føler at jeg «forstår» den enkelte bedre og at jeg kan ta noen bedre beslutninger uti ifra dette.

Utrolig fint sted og et konsept du kommer til å lykkes med Mona, både fordi du er dyktig og brenner for dette, men mest av alt fordi du har følt og erfart.

Birgitte Svensrud Smetbak – Daglig leder Autorisert Regnskapsfører hos Account Regnskap AS

Vi var 6 damer som skulle på kurs hos Mona. To av oss kjente noe til Mindfullness fra tidligere. Noen syntes det var spennende og noen var litt mer tilbakeholdne og skeptiske.

Dagen begynte med en flott biltur ut til Mona i strålende sol. Da vi kom frem ble vi helt bergtatt av stedet og den fantastiske utsikten. Videre hadde vi en sekvens hvor vi ble bedre kjent med oss selv og hverandre. En smakfull og god lunsj ble etterhvert fortært før vi gikk på sansetur langs sjøen. Da vi kom tilbake lærte vi mer om Mindfullness og hvordan vi kan bruke det i hverdagen.

Det er en egen stemning og atmosfære ute hos Mona. Vi følte oss godt ivaretatt og Mona har et enormt stort engasjement som hun virkelig ønsker å videreformidle. Det var 6 fornøyde damer som forlot Mona etter en flott dag og vi var skjønt enige om at dette kunne vi absolutt gjøre igjen! En stor takk til Mona for en fantastisk flott dag!

 

Beate Higley
Managing Director
Change of Skandinavia

Workshop for ledere på Sandviken juni 2018

«For min del innebar kurset hos Mona at jeg på en bokstavelig og enkel måte fikk hjelp til å definere og sette nye mål, og nå kan jobbe videre med egen utvikling. Det viser seg å være enklere enn en tror, når en først prioriterer riktig.»

 

Deltakere 8 – ukers mindfulness kurs: 

Vegard Kvanlid, Drammen– veteransoldat fra Forsvaret
13 års mareritt er endelig over, etter 8 ukers kurs hos Mona Steenberg Gran.
De siste 20- årene har jeg ikke sovet mer enn to-tre timer pr. natt. Dette begynte etter oppdrag i Libanon, deretter påfyll av oppdrag i Bosnia og Kosovo. Opplevelsene fulgte meg siden, både dag og natt.
Etter bare tre kurskvelder sov jeg min første natt på 13 år. Kurset virket og jeg har lært teknikker på å leve her og nå. De vonde minnene er nettopp det, minner. Nå trener jeg så ofte jeg kan på å være tilstede der jeg er.
Jeg anbefaler Mona Steenberg Gran til alle som er nysgjerrig på hva mindfulness kan tilføre livet. Mitt liv er blitt vesentlig forandret!

Vigdis Krokli, Buskerud

Hvorfor jeg meldt meg på kurs: Hørte om Mindfulness via Yoga-instruktør, og via Mona. Nysgjerrig på meditasjon og hvordan det kan virke positivt inn på kropp og psyke.
Ønsket å redusere stress i hverdagen, bli kvitt søvnproblemer.
Tilbakemelding på kurset: Veldig bra, passe stor gruppe, fikk god kontakt med alle og lett å føle seg trygg. Kursleder var svært engasjert, og hadde en rolig stemme som var behagelig å følge under meditasjon. Praktiserer fortsatt meditasjon og mye av det andre jeg lærte på kurset.
Kan anbefale kurset på det varmeste, passer for alle som ønsker å minske stress og være mer tilstede i sitt eget liv.

Wenche Ween Larsen, Buskerud
Hvorfor jeg meldte meg på kurs: Ønsket å få noen verktøy for å redusere stress og være mer tilstede i hverdagen både på jobb og hjemme.
Tilbakemelding på kurset: Mona er veldig engasjert og positiv. Hun er flink til å se alle deltakerne og skaper en trygg og god atmosfære. Hun byr på seg selv og bruker mange gode eksempler i sin framstilling av stoffet.
Jeg kan virkelig anbefale kurset videre, og jeg har lyst til å lære ennå mer. Kjenner at det er godt for kropp og sjel. PS! Jeg håper Mona Steenberg Gran spiller inn en cd, for hun har svært behagelig stemme å høre på.

Kristian Kravik, Buskerud, 25 år
Jeg leste om Vegard Kvanlid som hadde gått på kurs hos Mona. Kvanlid hadde sterke stress symptomer og store søvnproblemer. Jeg kjente meg igjen og viste at jeg trang hjelp for å komme ut av den vonde sirkelen. Jeg var en av de som opplevde og var nær bommen da det smalt i Regjeringskvartalet og det siste året begynte ting å bli veldig vanskelig.
Mona hadde allerede begynt kurset, men jeg fikk begynne likevel. Det hun fortalte gjorde inntrykk og jeg begynte med å praktisere mindfulness øvelsene med en gang. På slutten av kurset ble vi spurt om vi hadde lyst til å dele erfaringene våre. Mine erfaringer var da: Jeg hadde sluttet med sovemedisin, jeg sov godt, jeg var rolig og trygg. Det var en fantastisk opplevelse.
Jeg anbefaler Mona Steenberg Gran og hennes kurs til alle som sliter med konsentrasjon, hukommelsevansker, angst og søvnproblemer. Mindfulness hjelper, men det må praktiseres jevnlig.
Jeg har nå begynt på kurs for videre kommende som Mona tilbyr.

Monika Østmo, Akershus
Ble med på en-dagskurs i superkoselig lokale ved sjøen i Sande.
Mona mente hun kunne lære meg teknikker for å hjelpe meg med
søvnproblemer jeg har, og det stemte.
Mona er blid, positiv og en imøtekommende instruktør som er interessert i deg. Vi var en liten, fin gruppe, så det var enkelt å føle seg trygg og avslappet under kurset.
Selv om dette var et “lynkurs”, var det ikke vanskelig å forstå at denne type kurs kan hjelpe mange til en bedre hverdag.

Jeg kan absolutt anbefale kurs hos Mona, er du tvilende, meld deg på!

Cecilie Bjørnerud Knap, Asker
Jeg har hatt den glede av å delta på Mona Steenbergs kurs om mindfulness. Både som leder og som privatperson opplevde jeg kurset som et behagelig avbrekk i en hektisk hverdag. Ifølge nettstedet Forskning.no er det funnet målbare endringer i hjerneområder som er sentrale for stress, empati, selvfølelse og hukommelse, hos forsøkspersoner som har praktisert mindfulness. Etter kurset med Mona Steenberg støtter jeg disse funnene og vi gi hennes kurs de beste anbefalinger.
Kjersti Ånnestad- Drammen
Takk til Mona for et nyttig og inspirerende kurs i Mindfulness! Kurset har gitt meg flere verktøy jeg har stor nytte av. Mona er dyktig, engasjert og inspirerende, og jeg kan varmt anbefale et kurs hos Mona.

Ann-Christin Eriksen – Drammen
Super dame og bra kurs

Anikò Hellebrandt – Drammen
Tusen takk for flott 8 ukers Mindfulness kurs!! Er veldig fornøyd med alt jeg har lært!

Kaja Espegard–(sykepleier) Sande
Er så takknemlig for hva jeg har fått erfare og lære gjennom 8 ukers mindfulness-kurs med Mona. Mona er en engasjert foreleser og et varmt medmenneske. Hun formidler budskapet om mindfulness på en enkel og levende måte samtidig som hun evner å se og ivareta hver enkelt kursdeltaker. Jeg har lært veldig mye om meg selv og har fått mange nyttige verktøy som jeg allerede har stor glede av i hverdagen. Kan varmt anbefale et kurs i mindfulness hos Mona, en investering for eget liv!

Ann-Mari Rogne – Ålesund
Mona er en inspirerende foredragsholder som bygger på egne erfaringer og som tar seg god tid til å ivareta hver enkelt kursdeltager på en god måte. Anbefales!

Karin Andersen – Nedre Eiker
Mona er en behagelig kursleder som «brenner» for å lære bort det hun kan. Hun har selv erfaringer hun ønsker å dele, og en «ikke dømmende» holdning. Kan anbefales på det varmeste.

Christina Yvonne Bogen – Øvre Eiker
Mona er en dyktig, behagelig og inspirerende foredragsholder. Hun er jordnær og konkret når hun holder kurs/ foredrag. Jeg er ikke opptatt av alternativ medisin, men jeg synes heller ikke Mindfulness er «alternativt». Det er en naturlig mental øvelse jeg har tatt med meg videre i hverdagen etter å ha deltatt på kurs hos Mona.

Danica Furuseth – Nedre Eiker
Veldig bra kurs! Mona er en meget dyktig instruktør og kursleder. Hun brenner virkelig for å hjelpe andre til å møte og takle stress på en god måte. Anbefales alle!

Reidar Gullbrå – Drammen
Veldig fin informasjon om et godt verktøy til å få det bedre i hverdagen. God instruktør og bra kurs. Kan anbefales

Klara Gunn Ruud
Tusen Takk Mona for alt du så raust deler. Det er så «god atmosfære» i alt det du deler. Takk igjen.

Gerd Åby Bjerkestrand
Dine «drypp» med bilder og tekst på facebook eller e-post er god inspirasjon, og en fin motvekt til det «glansbilde» vi ofte møter. Takk til deg

Lene Friberg – Øvre Eiker
Anbefales terningkast  5*

Anita Landbø – Drammen
Denne dama har utrolig mye bra å komme med. Lær deg mindfullness og hør rett å slett på hva hun har å fortelle. Les boka hennes og bli inspirert til å gjøre endinger i ditt liv😊hun har hjulpet meg.

Janne Grindvollen, Sande Dette kurset kan jeg anbefaler på det sterkeste! Har selv gått på dette kurset og flere kurs med kursinstruktør Mona Steenberg Gran. Nå blir kurset arrangert i Sande -på ett av de fineste stedene jeg vet om.

Kjersti Ånestad – Drammen
Takk til Mona for et nyttig og inspirerende kurs i Mindfulness! Kurset har gitt meg flere verktøy jeg har stor nytte av. Mona er dyktig,engasjert og inspirerende, og jeg kan varmt anbefale et kurs hos Mona.

Ann Christin Eriksen – Drammen
Super dame og BRA kurs!

Jostein Engen – Ski
For litt over et halvt år siden møtte jeg Mona for første gang. Fra den gang da til i dag kan jeg trygt si at jeg har vokst både som person og megler. Mona er flink til å lytte, utfordre meg, gi råd og veiledning. Jeg kommer til å anbefale Mona til alle, enten man trenger det eller om man ønsker å yte det «lille ekstra». Det beste er at jeg er sikker på at jeg kan lære enda mer!

Vibeke Susanne Haave -SKi
Mona er dyktig, flink til å lytte og får deg til å reflektere over hva du kan gjøre annerledes for å bli bedre. Kommer med gode tips og råd!

Anne Marie Kalvø Rogne
Mona er en inspirerende foredragsholder som bygger på egne erfaringer og som tar seg god tid til å ivareta hver enkelt kursdeltager på en god måte.

Inger Lise Ask – Drammen
Dyktig, du lærer bort et godt verktøy som er bra og ha med seg i en hektisk hverdag. Stå på

Grethe Rønnevig Adof- Laksevåg
Flotte opplevelser og lærerikt kurs i Mindfullness i Villajoyosa oktober 2017 hos Mona Steenberg Gran. Dette kan jeg anbefale.

Ingrid Halbo -Lier
Hjemme igjen! Tusen takk Mona Steenberg Gran for en FANTASTISK tur!